KEZDŐLAP

KÉPEK

BEMUTATKOZÁS

LÁTNIVALÓK

ELÉRHETŐSÉGEK

RIGYÁCI SZÜRET

TEMPLOM

 

 

 

 

Online Adatvédelmi Elveink

 
Amennyiben Ön meglátogatja a Rigyác Község Önkormányzata által üzemeltetett önkormányzati portálunkat, ezzel egyúttal elfogadja a következő online adatvédelmi elveinket. Kérjük, ha nem ért egyet az alábbi elvekkel, ne használja weboldalunkat.

Személyes információk kezelése

Amennyiben Ön lapozgat ezen oldalakon, előfordulhat hogy személyes adatokat szükséges megadnia, mint például a hirdetésfeladás esetén, vagy információ kérése során. Ezeket az adatokat egy online-űrlap kitöltésével adhatja meg. Ezeknek az űrlapoknak a kitöltése teljesen

önkéntes, amennyiben Ön úgy dönt, hogy megadja személyes adatait,  munkatársaink ezt kizárólag az űrlap kitöltésével elérni kívánt cél érdekében, az Ön jóváhagyásával használják fel. Ilyen adatok lehetnek az Ön neve, címe, telefonszáma, e-mail címe vagy egyéb adata.

AZ EZZEL KAPCSOLATOS ADATOKAT SEMMI ESETRE SEM ADJUK KI SEMMILYEN KÜLSŐ VÁLLALKOZÁSNAK, ILLETVE NEM CÉLZOTT FELHASZNÁLÁSRA!

Tisztában lévén az adatok kezelésének fontosságával, így amennyiben Ön nem szeretné, hogy adatait tovább tároljuk, mint a kérés lezárulása, kérjük jelezze ezt felénk és mi az adatokat töröljük. Amennyiben Ön az adatainak törlését már a kérés során kezdeményezi, a válaszadás után rögtön eltávolítjuk azokat adatbázisunkból. Minden adatvédelmi eljárásunk megfelel az adatvédelmi törvény előírásainak.

Ideiglenes fájlok használata

Amikor Ön oldalainkra látogat, teljesen névtelenül böngészheti azokat, a kiszolgáló nem tárol semmilyen információt az Ön identitásáról. Nem használunk cookie-kat, és semmilyen látogató követő rendszert. Ennek ellenére a szerver természetesen eltárolja az Ön IP címét, a statisztikai kimutatások céljából.

Az Ön adatai

Megfelelve az adatvédelmi törvény előírásainak, Önnek joga van, hogy bármikor kérje az Önről szóló adatok törlését. Ezt megteheti e-mailben is, illetve jelezheti ezt nekünk az alábbi címen is:

Rigyác Község Önkormányzata

8883 Rigyác Szabadság u. 4.
Telefon: 93/575-004
Fax:  93/575-004

 

 

 

Adatvédelem

Archivum

Dokumentumtár

Linkek

 

 

Copyright (c) 2012.  Minden jog fenntartva.